Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Το μικρό και το μεγάλο!

Με αφορμή την έμπνευση της Λαμπρινής γι'αυτόν τον διαγωνισμό θέλω να πω κι εγώ  πως ξαναχρησιμοποιώ τις γυάλινες συσκευασίες διαφόρων προιόντων που αγοράζω.Εκτός από τις προφανείς τους χρήσεις,τα χρησιμοποιώ κι έτσι....

Μεγάλα ή μεσαία βάζα όπως αυτό στη φωτογραφία τα μετατρέπω σε terrarium,δηλάδή το βάζο γίνεται σαν mini θερμοκήπιο όπου το φυτό φυτέυεται με συγκεκριμένη διαδικασία για να έχει καλή αποστράγγιση και το καπάκι κλέινει,{αυτό διπλά στα ψεύτικα μανιταράκια είναι φυτό}.Για πιο έυκολο απλά φυτέυω κάτι και το βάζο γίνεται κασπώ.

Τα μπουκαλάκια από βιταμίνες μπορεί να μην έιναι βάζα αλλά είναι γυάλινα οπότε να πω κάτι και γι'άυτά.Σε κάποια έβαλα  πώμα από φελλό για να κλέινουν κι έβαλα μέσα μικρές χάντρες που χάνονται εύκολα.Τα υπόλοιπα τα έδεσα με σύρμα ,τους έβαλα χρυσόσκονη κι άλλα διακοσμητικά και τα κρέμασα στο χριστουγεννιάτικο δεντρο ως στολίδια.


9 σχόλια (+add yours?)

Katrina είπε...

Πολυ εξυπνο!!Μπραβο σου!!

Λαμπρινή είπε...

Είναι μαγικό!Έχω δοκιμάσει κι εγώ κάτι παρόμοιο και είναι πολύ καλή αυτή η ιδέα!!Σ'ευχαριστώ πολύ που συμμετέχεις,το πάω κι αυτό στην συλλογή μας!!Πολλά φιλιά!

maisie sparrow's vintage pictures είπε...

What a great idea this is, very good.Maisie.

Dizzy button είπε...

Το βαζάκι σου είναι τέλειο! Μπράβο για την ιδέα!

vailie είπε...

Πολυ ομορφο το terrarium σου! Ειχα φαει κολλημα πριν καποια χρονια με μινιατουρες κηπους και ζωη σε γυαλινα βαζα. Ευχαριστω που μου τα ξαναθυμησες!
φιλια!

Μαiρη είπε...

Η ιδέα σου για terrarium εξαιρετική!!! Κι όσο για τη συμβουλή σου με τα μικρά μπουκαλάκια βιταμινών, θα την εφαρμόσω πάραυτα! Χάντρες και πούλιες να φαν κι οι κότες, είναι απαραίτητες σε πολλές φορεσιές!

marileni είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!

alex είπε...

χρονια πολλαααα!!!!χριστος ανεστη!!Όσες κροτίδες πέφτουνε, του Πάσχα την ημέρα, τόσες χαρές σου εύχομαι, να έχεις κάθε μέρα!

alex είπε...

χριστος ανεστηηη!χρονια πολλα,ομορφα και δημιουργικα!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...